Łowcy Nieumarłych
Kto jest tym łowcą w zamku?
Odpowiedz
W zamku nie ma żadnego.
Odpowiedz
A kto powiedział, że w Zamku?
Odpowiedz
Poszukuje nadzorcy z kopalni? Jakaś podpowiedź gdzie ona się znajduję? Obok obozowiska orków w DP jest jakieś wejście nad którym wiszą skrzydła demona, jednak nie mogę się tam dostać. Czy to ta kopalnia?
Odpowiedz
Tak, jeśli nie grasz Myśliwym to można tam wejść przez Opuszczoną Kopalnię.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Nie gram myśliwym, a dostep do tej lokalizacji mam zamknięty od strony DP i od strony górniczej doliny. W obydwu przypadkach gdy podchodzę pod kołowrót/przycisk bohater odpowiada, że nie da się nic zrobić.
Odpowiedz
bo nie znalazłeś w kopalni przedmiotu, który ten kołowrót otwiera - poszukaj
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
mam problem z zdaniem tajemnicza piramida otóż otworzyłem ją już wcześniej w 1 rozdziale a teraz gdy dostałem zadanie nie mogę otworzyć jej ponownie nagle jest zamknięta gdy rozkopuje wejście kilofem pojawia się charakterystyczny dźwięk ale ściana się nie rozpada można coś z tym zrobić?
Odpowiedz
Hm, ja również otwierałem ją wcześniej i gdy tam wróciłem, to była otwarta. Spróbuj może wcisnąć najpierw przełącznik na górze, a potem rozkopać. Choć pewnie to nic nie da.
Odpowiedz
niestety to nic nie dało
Odpowiedz
Wygląda mi to na buga. Cóż, jedyne co mogę doradzić by uniknąć używania kodów, to pokombinować z przemianą w jakiegoś zwierzaka. Przy odrobinie zręczności udaje się czasem przeniknąć przez tekstury. Wydaje mi się to lepsze niźli konsola, bo nie wygeneruje kolejnych ewentualnych błędów. Decyzja należy do ciebie.
Odpowiedz
dobra udało się posty do usunięcia albo zachowania ku przestrodze dla innych, zawiniła moja własna głupota wczytałem sobie wcześniejszy save i na nim przed rozkopaniem piramida jest otwarta po próbie rozkopania się zamyka nie zauważyłem tego
Odpowiedz
siema pytabko mam mam zadanie z oczyszczeniem wierzy starca i on mi kaze znalezc zlodzieja w obozie mysliwych w jakims domu tylko ze latam po calym obozie po kazdym domu i nigdzie go nie ma moze mi ktos podac przyblizona lokalizacje i przy okazji gdzie sie miesci oboz lowcow nieumarlych myslalem ze moze w tych wierzach ale tam sa kaplani kultu pomozcie prosze
Odpowiedz
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread.php?tid=335
Post #404
Odpowiedz
a jeszcze jedno pytanie bo tego galada to znalazlem sam ale dziekuje wielkie za pomoc a misja Nocne lowy bo ide  spac wstaje o polnocy i ide do tego granta ale go nie ma gdzie go szukac ??
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości