Liczba postów:36
Mam pytanie.
Mam zadanie Jad gdzie znajdę klucz do cel więziennych z tarantulami? przeszukałem cały Zamek w GD.
Liczba postów:2.968
Dawno grałem - na pewno nie ma w jednej z otwartych cel?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:166
Pytanie nie stricte zadaniowe, ale związane z gildią. Czy to normalne, że ekscentryczny Baron wręcza magowi pancerz wojownika na początku R4? Trochę mnie to wybiło z immersji.
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge
Liczba postów:68
Ja mam pytanie odnośnie Artefaktów Mrocznego Zakonu - Gdy Baron von Ritterheim każe nam zdobyc drugi z artefaktów dowiadujemy się że ten że artefakt ma Tireon chcę za to rune Zniszczenie Ożywieńca i 2000 sztuk złota, i pytanie jest takie czy w samej grze da się jakoś bezpośrednio z gry na takową runę trafić czy jednak będę musiał się jej nauczyć i ją samemu zrobić?
trzeba zrobić samemu
Liczba postów:68
Panowie a grając jako Mroczny można zabrać ze sobą Elenę? Czy to jest tylko w przypadku grania u Złodziei jakoś bo nie mam z nią żadnych kwestii dialogowych od czego to zależy?
Liczba postów:11.250
Żeby zabrać Elenę trzeba być Złodziejem. Jeśli się grało Jastrzębiami można zabrać inną dziewczynę.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
powiązane jest z zad Skarby Onara - a to zadanie jest w gil Złodziej
Liczba postów:20
Wiem juz jak zaczać zadanie demoniczne ostrze, chodzi o rozmowe z Imperionem w 4rozdziale.... ale ja tego zadania nie otrzymałem, tym samym nie moge uzyskac zadania z przywołaniem Apogeona... Nie moge wypłynac na Irdorath, czyli cos zepsułem nieświadomie ?
Musisz mieć mapę Irdorath i Łzy Innosa. Wtedy chyba Imperanon zagai.
Trzeba oczyścić wieżę Xardasa i przygotować się do przyzwania...
Mam oczyszczona bo myślałem że może ruszy się wątek gdy będę miał kapitana. Kurde no czy serio nie da się nic zrobić żeby z tym ruszyć dalej...proboje pół dnia, oglądam lets playe nawet sobie spoilerujac żeby zrozumieć co tu zrobić. Widziałem że bezowy Zdzisław sam zagaduje do imperiona na temat irdorath i demonicznego ostrza... Wychodzi na to z tego co napisałeś że nie trzeba robić tego questa???
Dzieki wielkie ! Udało mi się bez problemów tym 2 sposobem.
Jeszcze raz dziekuje Ci za pomoc N1kX -
Liczba postów:1.158
Da się jakoś tak zrobić zadanie z Ostrzem Chaosu, żeby zaliczyć to zadanie i u Barona i u Barthosa? Jak się nie da, to wiadomo, że oddam je Baronowi, ale może da się z tego wyjść jakąś obronną ręką?