Zadania poboczne w Khorinis
mam problem z misja klejnoty lorda tymorisin od nagura ponieważ mam ich już 12 a mam zagadać z fidelisem na farmie onara tylko nie mam z nim tego dialogu a nagurowi nie moge oddać tych 12
Odpowiedz
Nie pamiętam już dokładnie, jak to szło. Miałeś w ogóle jakikolwiek dialog z Fidelisem na temat klejnotów? Zrób screena dziennika z tego zadania, to może będę wiedział, jak Ci pomóc.

@btw to jest zadanie Gildii Złodziei, ale już whatever.
Odpowiedz
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...noty+lorda od posta 222 można poczytać
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(19.12.2024, 23:07:28)Tituf napisał(a): http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...noty+lorda od posta 222 można poczytać
rozmawiałem z nim w rozdziale 1, w rozdział drugi wszedłem jak miałem khorinis wyczyszczony i z każdą postacią pogadałem więc nie wiem czemu nie mam z nim dialogu teraz

(19.12.2024, 22:40:17)Dota napisał(a): Nie pamiętam już dokładnie, jak to szło. Miałeś w ogóle jakikolwiek dialog z Fidelisem na temat klejnotów? Zrób screena dziennika z tego zadania, to może będę wiedział, jak Ci pomóc.

@btw to jest zadanie Gildii Złodziei, ale już whatever.

w dzienniku mam tylko zadanie od nagura żeby pogadać z fidlelisem
Odpowiedz
Nie wiem. Możesz podesłać zapis i mogę zobaczyć u siebie, aczkolwiek obstawiam, że niewiele wymyślę.

@edit
Ale to już jutro w razie czego. Nie chce mi się teraz Przeznaczenia instalować.
Odpowiedz
Weź sobie sprawdź zapis w GVE.

Zobacz, czy masz DIA_Nagur_klejnoty i DIA_Fidelis_HELLO1 ustawione na 1, jak nie to sobie przerób.

Można też to UnionMarvinem poprawić.
Odpowiedz
(19.12.2024, 23:52:14)Dota napisał(a): Nie wiem. Możesz podesłać zapis i mogę zobaczyć u siebie, aczkolwiek obstawiam, że niewiele wymyślę.

@edit
Ale to już jutro w razie czego. Nie chce mi się teraz Przeznaczenia instalować.
[Obrazek: j6L8y8v]
masz ss'a
Odpowiedz
Obstawiam, że po rozmowie z Fidelisem powinien się jakiś wpis pojawić, więc może z nim jednak nie pogadałeś w R1? Spróbuj tego, co Ci Erwin polecił.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości