THE ELECTRIC CIRCUS ARENA!
Pewnie rodzice mu zabrali komputer za złe oceny Język
Odpowiedz
Nie wolno tak pisać bo przyjdzie taki Milamber,troll  TM i powie że to "be" xD 

Tymczasem zasady Walki zostały zaostrzone.
Nie może być tak, że niektóry zawodnicy snują się po Arenie filozofując na levelu 14 - dołączyć do gildii czy może jeszcze dwa tygodnie poczekać?

Gracze czekają na premierę i muszą dostać grę w rozsądnym terminie.
Liczyć drzewa w lesie Gladiatorzy będą mieli czas gdy zagrają inna gildią po Premierze gry.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
W sumie nie dziwię im się, że mają zawahania, po raz pierwszy grają w tego moda, nie wiedzą czy na takim poziomie dadzą sobie radę później czy lepiej jeszcze zrobić parę misji :)
Odpowiedz
No cóż, w końcu to nie twórcy.
Np. Tituf, który testował wszystkie wersje jest w stanie przejść Przeznaczenie z zasłoniętymi oczami.
Ja podczas testów Alfa 6 też czasem nie wiedziałem w co ręce włożyć. Mod jest bardzo rozbudowany i pełen nowości i trzeba uważać, aby nie wpakować się w poważne bagno :D Jak np. w pewnej misji dla Czarnych Jastrzębi, jeśli nie uległa ona zmianie.
Odpowiedz
Decyzja  na temat dalszej weryfikacji do półfinału zapadła.
Kryterium będzie sprawdzenie JEDNEJ RZECZY na save zawodnika, który wejdzie w Rozdział 3.
Weryfikacji dokona Tituf i wówczas będzie jasne, czy Gladiator spełnia kryteria półfinału.
Gdy go nie spełni będzie mógł pozostać w Klubie, ale już poza Areną.

Pierwszy w takiej sytuacji postawiony został Dota.

Nie, ani ja, ani Rozjemcy mu teraz nie pomogą w podjęciu decyzji.
Nie otrzyma także info dlaczego został dopuszczony lub wykluczony z półfinału, bo na Arenie działają Klany i mógłby poinformować pozostałych zawodników swojej frakcji.

Do niedzieli do godziny 18 także wszyscy zawodnicy muszą wybrać ostatecznie gildię i wejść w Rozdział 2.
Kto tego nie zrobi będzie mógł pozostać w Klubie, ale już poza Areną.

Odpowiedz
A jak przypadkiem wszyscy nie zostaną dopuszczeni do półfinału to co wtedy zrobicie?
Odpowiedz
Zadecyduje xero świadectwa szkolnego. Te z paskami grają dalej.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Wierzę w Gladiatorów.
Przynajmniej w niektórych Relaks

Odpowiedz
Miałem pasek w podstawówce, liczy się? A tak serio to dzisiaj się okażę, czym gram dalej, czy odpadam. xd
Odpowiedz
:brawo:

Odpowiedz
Jakby co to bez wrzucania jak ostatnim razem, Dota. Ja mam neta 125 kB...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Oka toka. Zapiszę na jedynce i wrzucę Ci konkretny zapis. Ale to jeszcze nie teraz, bo robię jedną misję.

Poszedł zapis do Titufa. :)
[Obrazek: xWksTlS.jpg]
Odpowiedz
Dota przoduje wśród klubowiczów.
Odpowiedz
(23.06.2016, 12:44:10)Dota napisał(a): Poszedł zapis do Titufa. :)
[Obrazek: xWksTlS.jpg]

Powodzenia! :D
PS: Czekam na filmik odciągania pojedynczo wilków i wargów :D
Odpowiedz
Piszę teraz krótkie wrażenia z drugiego rozdziału. Potem zabieram się za film. Wszystko będzie. :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości