Gildia Kupców Tireona
Zabiłem ich już wcześniej. A szpady Erasta nie mieli przy sobie... Co mam teraz zrobić?
Odpowiedz
Musisz znaleźć ich pasera.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
(11.09.2016, 11:03:13)Vanaadis napisał(a): Zabiłem ich już wcześniej. A szpady Erasta nie mieli przy sobie... Co mam teraz zrobić?

Odpowiedz
Kto mi pomoże w "filozoficznym" rozwiązaniu sprawy z handlem Gainy w klasztorze?
Odpowiedz
Mag wody w Khorinis. :>
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Podczas zadania "skradziony towar " szukam Zorexa. Maleth powiedział, że ten udał się na farmę Onara. Onar mówi, że ten nigdy się u niego nie pojawił. Mam wrócić do Maletha?
Odpowiedz
Tak i "zasadzić mu porządnego kopa w dupę" czyt. Iść za informacjami zapisanymi w dzienniku.
Odpowiedz
To zadanie z skradzionym towarem jest bardzo proste ale nuuudne, niestety wg mnie to jak dotąd najnudniejsze zadanie w Przeznaczeniu, sporo potek szybkości na to zeszło
"A wtedy Adanos tchnął w niego część swej boskiej mocy ..."
Odpowiedz
(11.09.2016, 16:10:37)Vanaadis napisał(a): Podczas zadania "skradziony towar " szukam Zorexa. Maleth powiedział, że ten udał się na farmę Onara. Onar mówi,  że ten nigdy się u niego nie pojawił. Mam wrócić do Maletha?

A później duuużo latania ( :/ ) z jeden punkt mapy w drugi. Ale nie pożałujesz. Do Zorexa polecam jednak pójść z Gorem.
Odpowiedz
Panowie, zadanie"Legenda o Pustelniku" da się wykonać w 1R? Jeśli tak, to może ktoś podać jakąś wskazówkę gdzie mniej więcej mam zacząć poszukiwania jego chatki?
Odpowiedz
Potrzebuję rogu smoczego zębacza do questa z Santinno, ale u Gaana nie ma opcji nauki zdobywania tychże rogów, gdzie mam się tego nauczyć???
Odpowiedz
Zabijesz prychającą bestię, to nauczy.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Pamiętaj, żeby zabić ją kiedy Gaan będzie w pobliżu, bo inaczej jak pójdziesz się nauczyć rogów, to ciało już zniknie.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
No, a kto powiedział, że zadanie trzeba w 1 R wykonać?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Kto pomoże mi z nową siedzibą gildii kupców? Lutero i Iglerio nie pomogą i mam się udać do kogoś innego, ale do kogo?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości