04.09.2016, 00:09:10
Nie da się go wykonać, przepada. Nie wiem czemu, ale Twoje poprzednie pytanie( i odpowiedź na nie) jest w temacie "Zadania poboczne w Dolinie Przodków"
Zadania poboczne w Khorinis
|
04.09.2016, 00:09:10
Nie da się go wykonać, przepada. Nie wiem czemu, ale Twoje poprzednie pytanie( i odpowiedź na nie) jest w temacie "Zadania poboczne w Dolinie Przodków"
06.09.2016, 14:51:13
Takie małe pytanie mam nadzieje ze dobry dzial :D gdzie jest ta roslina potrzebna sagicie w misji deficyt winogron?
11.09.2016, 11:29:38
Gdzie jest Daron ? Chodzi o zadanie wsparcie duchowe
11.09.2016, 11:31:58
Szukasz zapewne pomocy litościwego kapłana Innosa, gdyż dusza twa targana jest rozterkami. Mag ten wielebny udał się drogą w kierunku Słonecznego Kręgu, lecz zatrzymał się niedaleko Grimbalda, bo zabrakło mu sił.
11.09.2016, 15:42:19
Powie mi ktoś, gdzie mogę znaleźć brata Pepe, bądź co muszę zrobić aby go znaleźć?
11.09.2016, 15:44:17
Swego czasu przemierzając mroczne lasy wschodu dotarłem do pewnej zakazanej wytwórni alkoholu. We wnętrzu jaskini ujrzałem postać rażąco podobną do zjawy. Duch farmera? ~ Przygody Pana Michała
11.09.2016, 16:19:26
Wziąłem się właśnie za zadanie Modnisia w którym potrzeba 5 skór czarnych kotków zwanych Panterami, poleciałem i ubiłem 3 sztuki za domem Irvina w DP ale latam dalej przeszukuję lokację i o dziwo nie mogę znaleźć brakujących dwóch stworków ani samych skór u kupców. Teraz pytanie czy aby wykonać to zadanie muszę czekać aż wtrafię do Jarkendaru czy może da się jakoś wcześniej to wykonać?
11.09.2016, 16:25:23
Otóż w DP znalazłeś wszystkie - są faktycznie trzy - następne dopiero w Jarkendarze.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
13.09.2016, 21:38:48
Panowie komu można sprzedać skrzynię Darona? Coś mi świta, że jakiś jegomość w porcie wspominał o tej osobie, ale to była tylko pojedyncza wzmianka i ostatecznie utknąłem z tym zadaniem. Jakieś wskazówki?
13.09.2016, 21:41:42
Proszę - szukaj wśród imion włosko brzmiących.
14.09.2016, 19:24:36
A ja znowu mam kolejne pytanie związane ze skrzynią Darona. Na którejś stronie tego działu wyczytałem, że jeżeli nie wykona się pewnej czynności w porcie(z tego co pamiętam chodziło o rozmowę z jakimś NPC) przed wzięciem tego zadania, to nie będę miał możliwości sprzedania jej jakiejś konkretnej osobie. Do tej pory sądziłem, że ową czynność w porcie wykonałem wcześniej, ale obawiam się, że się myliłem. Ktoś wcześniej wspominał, że kupcem tej skrzyni jest postać z jakimś włoskim imieniem, więc podejrzewam, że to miał być Rembranto z Górnego Miasta, ale ma on tylko opcję"Koniec". Czyli wychodzi na to, że zawaliłem sprawę czy to jest mimo wszystko jakaś inna postać w mieście?
14.09.2016, 19:25:43
(14.09.2016, 19:24:36)Kravis napisał(a): A ja znowu mam kolejne pytanie związane ze skrzynią Darona. Na którejś stronie tego działu wyczytałem, że jeżeli nie wykona się pewnej czynności w porcie(z tego co pamiętam chodziło o rozmowę z jakimś NPC) przed wzięciem tego zadania, to nie będę miał możliwości sprzedania jej jakiejś konkretnej osobie. Do tej pory sądziłem, że ową czynność w porcie wykonałem wcześniej, ale obawiam się, że się myliłem. Ktoś wcześniej wspominał, że kupcem tej skrzyni jest postać z jakimś włoskim imieniem, więc podejrzewam, że to miał być Rembranto z Górnego Miasta, ale ma on tylko opcję"Koniec". Czyli wychodzi na to, że zawaliłem sprawę czy to jest mimo wszystko jakaś inna postać w mieście?Jest jeszcze Vincenzo :D
14.09.2016, 19:26:10
Chodzi o inną postać. Podpowiem, że w porcie przebywa.
14.09.2016, 19:31:19
Więc spieprzyłem sprawę, bo Vincenzo raczej też nie miał nic do powiedzenia na ten temat. No trudno, mleko się wylało. Mimo wszystko dzięki za wszelkie podpowiedzi.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|