Czarne Jastrzębie
Hej, mam pytanko. jak zamierzam dołączyć do Jastrzębi, to mam agresywnie zachowywać się względem złodziei, czyli wydać Rengaru, Halvora i Nagura? Czy taka postawa bd opłacalna? Pytam, bo w zwykłym G2 nk zawszę ich kryłem, aby pokojowo dołączyć do złodziei i zgarnąć bonus do zręki od rengaru.
Odpowiedz
Osobiście nie polecam tej opcji. Może skomplikować pewne dalsze akcje logiczne w grze, choć w niezbyt znaczącym stopniu.
Pozostawienie ich na wolności da więcej korzyści, tym bardziej , że nie znasz jeszcze rozwoju całej linii zadaniowej jednej i drugiej gildii.
Tak ,że na pierwszą rozgrywkę - nie polecam tak robić.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
mam pytanie czy bedąc Jastrzębiem (jestem już w kanałach z misją pokojowa)i uda mi się dostać do tej skrzyni mistrza zamków czyli dostane klucz od Jaspera tak normalnie czy będę musiał coś zrobić?
Odpowiedz
Czarny Jastrząb nie ma możliwości dostania się do pomieszczenia ze skrzynią mistrza.
Odpowiedz
a to wielka szkoda bo fajne bajery tam są w tej skrzyni
Odpowiedz
Oskar rekompensuje trochę te straty - dostajesz na wstępie kupę kasy i 'możesz się zabawić'.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
ale amulet 10 do siły heh trzeba będzie zabulić u Erola
Odpowiedz
Można spróbować przejść przez ścianę, jak się da, podobnie jak w przez kraty na lewo od drzwi do kanałów. Ale to takie wykorzystywanie bugów, więc jak kto woli :D
Odpowiedz
weś przestań

Odpowiedz
Piszę tylko, że jest taka możliwość, kto nie chcę nie korzysta z bugów, a po prawdzie to każdemu graczowi Gothica z bugów zapewne zdarzyło się korzystać.
Odpowiedz
Facepalm
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Siema,gdzie mogę znaleźć lutnie dla Sebastiana ? Jest to quest dla jastrzębi.
Odpowiedz
Jest u Sharkiego do kupna i można ją znaleźć w domku Barsa w DP
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz

Odpowiedz
Witam, mam problem z zadanie "Rozejm z Gildią Złodziei" - mianowicie dostałem zadanie od Oscara, gadałem z Kardiffem później z Halvorem i na koniec z Ogrodnikiem. Poczekałem jeden dzień i się Casia zgodziła na spotkanie ze mną. Lecz jest jeden problem. Nie mam z nią żadnej ścieżki dialogowej... Nie mam pojęcia dlaczego. Może miał ktoś z tym jakiś problem?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości