Liczba postów:11.250
No raczej tak...
Wówczas negocjacje prowadzi z Pyrokarem sam Milten.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:722
No bo w zasadzie nie ma żadnego powodu by z tym zadaniem czekać. W Przeznaczeniu pod żadnym pozorem nie wolno czekać z questami ;)
Jest to po prostu bardzo głęboka furtka skryptowa.
Pierwotnie było tak, że cała gildia kupców miała się rozgrywać na przestrzeni od rozdziału 1 do rozdziału 3 w opcji PRZYJĘCIE DO GILDII.
W pracach nad Global PL po dodaniu całej tej gildii uznaliśmy, że powinna się w opcji PRZYJĘCIE DO GILDII rozgrywać max do końca 2 rozdziału.
Element z Miltenem jest więc bardziej ciekawostką niż realną akcją, choć nic nie stoi na przeszkodzie, by zadania dokończyć w wyższych rozdziałach niz 2 Wtedy jednak logiczne jest, że Pedro , powiązany ściśle z tym zadaniem, już z gry znika na bardzo długo i musiał zostać zastąpiony Miltenem.
Liczba postów:722
No i w sumie dobrze, że zadanie posiada element, będący swojego rodzaju ciekawostką, furtką dla nieuważnych graczy jednocześnie.
Liczba postów:15
czy uczy ktoś usuwania rogów smoczego zębacza w 1 r?
Gaan jesli zabijemy Prychającą Istotę oraz Midlas, ale tylko Myśliwego
Liczba postów:20
Witajcie, dzisiaj znowu przychodzę do was z pytaniem. Otóż z co muszę zrobić aby pchnąć zadnie Spisek do przodu bo zabójstwie Miki? Obleciałem chyba całe miasto, każdego kupca, Laresa każdego w mieście kto wydaje mi się że może mieć informacje na ten temat. Nawet byłem o Kornera i co teraz bo niestety stanąłem w miejscu :V
Liczba postów:2.981
miał jakieś dokumenty? przeczytałeś?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Czytałem ten list o którym mówisz z tym zleceniem i już nie musisz mi odpowiadać bo sejwy mi się popierdziliły i wczytałem z przed przeczytania tego listu, moja wina i nie potrzebnie pytałem tutaj. I dlatego nie ogarnąłem czemu Andre wydał wyrok śmierci ale i tak już po sprawie :D
Liczba postów:10
Gdzie mogę znaleść Juliana? Tego z misji od Santino.
Farmerzy nie stoją tak blisko aby atakować jedynie co to może Sekob ale chrzanić starego dziadyge nadzorce niewolników :3