Liczba postów:11.250
(27.07.2017, 16:33:29)MaQo napisał(a): W jednym z dialogów Xardas albo Pyrokar (nie pamiętam który)
to Xardas o tym informuje
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:637
Eee... to już w sumie nie wiem, czy pisać tu, skoro ma to związek z kultem.
Otóż z Andre nie mam żadnej rozmowy(wnioskuję, że będzie gdy już zombie zaatakują Khorinis), a Xardas wysłał mnie na smoki(wciąż mam R3 tylko ich krew muszę pozyskać) i nic nie wspominał nikt o żadnych złych rzeczach dziejących się w Khorinis, albo to ja mam sklerozę... Jakieś wskazówki można prosić jeszcze?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
B_LogEntry(TOPIC_KYLT,"Xardas zamierza przyzwać do naszego świata jednego z Wygnanych, aby zapytać go, w jaki sposób pokonać Kult Raudora. Żeby przyzwać Wygnanego, Xardas potrzebuje krwi czterech smoków. Muszę odnaleźć w Górniczej Dolinie kogoś, kto nauczy mnie ją pozyskiwać.");
masz to?
Tak, właśnie tu skończyłem
i ciężko jeszcze raz zagadać do Xardasa?
Ok, to było inne "Co teraz?" niż to, które miał od początku gry. No to już chyba wiem gdzie się podział ten wątek gdy grałem Najemnikiem. A właśnie zastanawiało mnie, dlaczego ludzie wspominają o jakichś atakach zombie itp skoro nic takiego nie było.
Liczba postów:9
Właśnie dotarłem do końcówki V rozdziału i zastanawiam się nad Ostatnią Krucjatą. Ostatni wpis dotyczy odwiedzin nekromanty. Starzec jednak milczy...
Liczba postów:2.973
Miecz od Morta potrzebny i zwój Constantino, który powinieneś mieć za roślinki od alchemika.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:9
Zgadza się. Mam także urnę od Erola. Chyba niczego nie popsułem? :D
Liczba postów:20
Tuż przed wyprawą na Irdorah zagadał mnie Akill jak do niego podszedłem dał ciekawe zadanko ostatnia krucjata ni w ząb nie wiem jak je ruszyć jakaś podpowiedz lokalizacja i gildia kogo zagadać?
Liczba postów:2.973
To zadanie nie Kultu, ale dotyczące osób zamieszanych w to zadanie. Pogadaj z Alwinem, Iglerio itd.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Kurde znowu problem bo Erol nie daje urny jest gadka ale urny tak naprawdę nie daje specjalnie opóźnień cały prawie ekwipunek nie ma urny.
Ta "urna" ma specjalną nazwę i daję ją jeśli za nią zapłaciłeś.
Mam nadzieję,że zapłaciłeś.
Pradawna urna jakiś dziwny błąd bo Erol jej nie dawał wczytałem grę i jeszcze raz i poszło.