Zadania poboczne w GD
Zapewniam, że nie.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Jakies wskazówki gdzie znaleźć książkę pt. "Magowie z Górniczej Doliny" dla Teofila?
Odpowiedz
Legalnie u
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Czy oprócz poniższej misji od Kuragana smocze łuski jeszcze do czegoś służą (Mroczny Wojownik)?
Nie wiem czy ciułać kolejne PN na to. Relaks 

[Obrazek: jt83sbi.jpg]

Da się jakieś nowe rozmowy/zadania wyciągnąć z Ur-Shakiem?
Przybył dla niego nowy przyjaciel z Doliny Przodków, coś czytałem że da się jakoś quest z duszami orków zrobić jak?
Próbowałem też rozmawiać po zabiciu Hosh-Paka ale idzie na jego miejsce potem się wścieka i każe mi wypi**dalać  Troll 
Da się jakoś nie "wkur*ić" Ur-Shaka zabójstwem Hosh-Paka?  Facepalm (4R)
Odpowiedz
Jest zadanie "pojednawcze", ale w 5 rozdziale, jak dobrze pamiętam.
Odpowiedz
Cytat:Czy oprócz poniższej misji od Kuragana smocze łuski jeszcze do czegoś służą (Mroczny Wojownik)?

nie, dla Mrocznego łuski potrzebne są tylko w tym zadaniu

Odpowiedz
Witam
Dostałem zadanie od Fajetha w 2R żeby pozbyć się zębaczy. Problem w tym że nie pojawił się przywódca stada , w skutek czego zadania nie da się wykonać...
Odpowiedz
Trzeba porozmawiać z Bilgotem z tego co pamiętam.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Rzeczywiście , pomogło. Dzięki wielkie :)
Pogodziłem się już że coś mi się zbugowało i wyczyściłem prawie całą kolonię z orków :D
Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś już o to pytał, w końcu wątek ma 36 stron, ale nie mogę znaleźć piedestału w klasztorze zmiennokształtnych. Wszystkie pozostałe kamienie w GD już osadzone, za wyjątkiem klasztoru
- Co robisz? Topisz złoto?
- Nie, siekam cebulkę...
Odpowiedz
Patrz dziennik
Odpowiedz
Byłbym bardzo wdzięczny jak by mi ktoś napisał, gdzie znajdują się:
- Klucz do pierwszych drzwi (do drugich mam - potrzebne są do zadania z pierścieniem Gomeza dla Blizny)
- Klucz do tego małego pomieszczenia z misą magnatów (potrzebne do zadania dla Gildii Złodziei), które znajduje się w magazynie otwieranym kluczem Engora.

Zagadałem absolutnie z każdym, nie widzę, żeby ktoś miał opcję kradzieży, dokładnie przeszukałem cały zamek kilka razy. Nawet odpiąłem kamerę i obleciałem cały obóz, żeby sprawdzić z lotu ptaka czy czegoś nie przeoczyłem, albo gdzieś nie dałem rady wskoczyć
Odpowiedz
(01.11.2020, 23:00:49)Hadar napisał(a): Byłbym bardzo wdzięczny jak by mi ktoś napisał, gdzie znajdują się:
- Klucz do pierwszych drzwi (do drugich mam - potrzebne są do zadania z pierścieniem Gomeza dla Blizny)
- Klucz do tego małego pomieszczenia z misą magnatów (potrzebne do zadania dla Gildii Złodziei), które znajduje się w magazynie otwieranym kluczem Engora.

Zagadałem absolutnie z każdym, nie widzę, żeby ktoś miał opcję kradzieży, dokładnie przeszukałem cały zamek kilka razy. Nawet odpiąłem kamerę i obleciałem cały obóz, żeby sprawdzić z lotu ptaka czy czegoś nie przeoczyłem, albo gdzieś nie dałem rady wskoczyć

1 musisz ukraść z Parcival.
1 leży w dziurze w lochu zamku
1 leży na beczce w wieży z kratką
Odpowiedz
Pytania o klucz Parcivala powtarzają się od czterech lat i stale jest ten sam problem.
Tym razem wyjaśniam raz i ostatecznie. Parcival nie ma klucza przy sobie od początku gry.  Żeby pojawiła się możliwość kradzieży tego klucza trzeba porozmawiać z Kliffem i wykazać cierpliwość do rozmów z nim, by na siódmy dzień wyjawił nam chęć ucieczki z zamku. Tylko wtedy, gdy się zgodzimy mu pomóc i (lub gdy jest już w bezpiecznym miejscu) powie o tym, że klucz do magazynu ma Parcival i pojawia się możliwość kradzieży klucza , przy zręczności 120.

Odpowiedz
Ok, czyli wiem, gdzie jest klucz do misy magnata, klucz do drugich drzwi miałem już wcześniej (leżał w lochu w tej dziurze), ale klucza do "pierwszych drzwi" za cholerę znaleźć nie mogę. @N1kX byłbyś tak dobry i rozjaśnił mi o jakiej wieży i o jakiej beczce mówić, bo ja jestem chyba ślepy. :c
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości