Mnie się czasem wydaje ,że przeżyli wszyscy
Ta były o to wojenki w Teamie ale uległem woli większości.
Jak się okazuje gracze są bardzo przywiązani do tradycji.
Będzie także Czarna Sierota.
Niebawem podam numer konta na datki dla niej jako ubogiej i potrzebującej pomocy.
w Przeznaczeniu pojawią się także zadania poboczne jakie dodalismy do Global PL z Pana Losów.
Zostaną jednak nieco skomasowane ( połączenie Brat Pepe z Zabójca Heliga oraz Jeszcze jeden bandyta z Nie w swojej skórze} i nieco zmodyfikowane na potrzeby Przeznaczenia.
Część postaci została rozbudowana i będzie uczestniczyć w innych zadaniach i wątkach.
W grze znajdą się też też wszystkie zadania autorstwa DS dodane do Global PL , przy czym w 90% przerobione, czasem bardzo znacznie.
Aktualnie Prorok dokonuje pewnych optymalizacji w zenach oraz wspólnie z nim porządkujemy występowanie pewnych itemów i obiektów, do których z poziomu skryptów w content nie można się dobrać.
Od razu powiem, że więcej usuwamy niż dodajemy.
Sprawdziłem też funkcjonalność kilkuset kolejnych poprawek z wewnętrznego Changelog Przeznaczenia.
Wydzielone zostały także jako niezależne kolejne mini wątki na wzór mini wątku "Lotta" oraz dokonane następne poprawki sięgające oryginalnych skryptów, tym razem dotyczące gildii Najemnik.