30.04.2016, 19:59:48
Zakończyłem prace nad sprawami strojów, szat i pancerzy.
Łącznie w grze pojawi się 175 różnych sukni, ubrań, ubrań specjalnych, szat i pancerzy , przy czym część ma charakter unikatowy i nie będzie oczywiście dostępna dla gracza
Zakończona została także weryfikacja broni w grze , jej dostępności i wykorzystania przez NPC.
Łącznie pojawi się 240 różnych broni wliczając dystansowe.
w pewne rzeczy wplataliśmy się niepotrzebnie - między innymi w pewne skrypty Icarusa.
Coś tam z tego potem usunęliśmy, ale niektóre rzeczy zostały, wbrew temu co chcieliśmy zmienić na stary styl.
Na szczęście testerzy uważają że tak może być.
Oczywiście Icarus w G2 P na też swoje dobre strony ;) :D
Łącznie w grze pojawi się 175 różnych sukni, ubrań, ubrań specjalnych, szat i pancerzy , przy czym część ma charakter unikatowy i nie będzie oczywiście dostępna dla gracza
Zakończona została także weryfikacja broni w grze , jej dostępności i wykorzystania przez NPC.
Łącznie pojawi się 240 różnych broni wliczając dystansowe.
w pewne rzeczy wplataliśmy się niepotrzebnie - między innymi w pewne skrypty Icarusa.
Coś tam z tego potem usunęliśmy, ale niektóre rzeczy zostały, wbrew temu co chcieliśmy zmienić na stary styl.
Na szczęście testerzy uważają że tak może być.
Oczywiście Icarus w G2 P na też swoje dobre strony ;) :D
Cytat: Nie wiem ile dokładnie dodano, ale ja w tym momencie mam co najmniej 30-40 nowych notek, listów i ksiąg.samych nowych ksiąg jest ponad 30 a notatek (w tym o charakterze Lore) też coś koło tego będzie, ale dokładnie tego nie liczyłem
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"