03.05.2016, 13:23:14
Jako że zamierzam przejść grę za pierwszym razem jako Mag Ognia chciałbym zadać pytanie w kwestii bycia czeladnikiem u Constantina. Raczej jest to odpowiedni wybór w przypadku tej gildii chociaż mogę się mylić, bo w podstawce i tak wybierałem Harada albo Bospera ze względu na lepsze zarobki. Czy w Przeznaczeniu dalej jedynym źródłem dochodu jest zbieranie i sprzedawanie grzybków? Jest ich ograniczona ilość a cena sprzedaży również nie jest powalająca. Zwierzyny jest jednak całkiem sporo a skóry są dobrze opłacane przez Bospera. Czy jako nowicjusz/Mag Ognia można dorobić sobie parę monet również w inny sposób? Wojownik po zdobyciu oręża troszczy się już tylko o swoje punkty trafień, a mag jednak musi zużywać pewną ilość mikstur many, których nie jest tak wiele a ich tworzenie zużywa jednak zasoby naturalne. Czy poza spaniem i używaniem mikstur istnieją również inne sposoby na regenerację many? Przeznaczenie jest zapewne większym wyzwaniem niż podstawka, toteż będzie się używało więcej mikstur i roślin. Nie zwróciłem nigdy na to uwagi, ale czy istnieje jakiś respawn roślin czy może po wyzbieraniu wszystkiego w danym miejscu już się tam nigdy nic nie pojawi?