04.05.2016, 21:51:47
To o co warte uwagi i wycięte zostało dodane, co nie znaczy że jest tam w tych skryptach niewiadomo co, jest znacznie mniej rzeczy godnych uwagi niż się zdaje przeciętnemu graczowi
pewne rzeczy zostały z oryginału wycięte i bardzo dobrze się stało
co do Lore - unlore jest gdy Hagen jest piratem, Lucy nie jest żoną Alwina tylko np Fellana a zabijamy nie smoki a gigantyczne chrząszcze
uważam że Przeznaczenie ma najbardziej spójne z oryginałem i G1 Lore ze wszystkich modów jakie do tej pory ukazały się w opcjach non total conversion , porównywalne w spójności tylko z Velaya, ale jak wiadomo Velaya to tylko jeden zen i jeden fragment historii
za długo
zbyt wiele
pewne rzeczy zostały z oryginału wycięte i bardzo dobrze się stało
co do Lore - unlore jest gdy Hagen jest piratem, Lucy nie jest żoną Alwina tylko np Fellana a zabijamy nie smoki a gigantyczne chrząszcze
uważam że Przeznaczenie ma najbardziej spójne z oryginałem i G1 Lore ze wszystkich modów jakie do tej pory ukazały się w opcjach non total conversion , porównywalne w spójności tylko z Velaya, ale jak wiadomo Velaya to tylko jeden zen i jeden fragment historii
Cytat: Jak długo już zajmujecie się modyfikacją i jak wiele osób przewalało się przez Wasz skład,
za długo
zbyt wiele
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"