08.05.2016, 00:07:04
a po co mamy pisać na innych forach?
mamy swoje i tu zapraszamy zainteresowanych
co do dyskusji na innych forach - trzeba mieć na podstawy i materiał - jakie stanowisko przyjąłem możesz sobie poczytać w temacie "Status prawny Przeznaczenia" i "Przeznaczenie na innych forach".
Trzymam się tych reguł sztywno i biorę za nie pelną odpowiedzialność.
Kto te reguły złamie poniesie odpowiedzialność zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem.
Zadbam o to osobiście bo jestem mściwy i mam dużo wolnego czasu.
My nie musimy się reklamować, nie spadliśmy z Księżyca wczoraj.
Na poprzednim forum mieliśmy ponad 1000 użytkowników.
Dział z Global PL jaki został stworzony przez DS na The Modders to jeden z największych i nadal żywych działów tematycznych na tamtym forum.
Mamy dwa FB z łaczną liczba prawie 4000 polubień.
Był z nami obszerny wywiad przygotowany na Tawernie Gothic.
Global PL miał ponad 12 000 oficjalnych pobrań a mniejsze tłumaczone przez nas bez żadnych zmian zagraniczne modyfikacje to też ładnych tysięcy pobrań.
Jesteśmy wystarczająco znani i rozpoznawalni.
Ponadto najpierw trzeba skończyć i wydać a dopiero potem sie tym chwalić.
I ostatnia rzecz.
Przeznaczenie nie jest produktem, jest dziełem sztuki.
Dzieł sztuki się nie reklamuje, one same tworzą swoją zjawiskowością obszar zainteresowania.
Na lata , na dziesięciolecia tak jak oryginał gry który rozgrywany jest dziś równie chętnie jak naście lat temu gdy powstawał.
Ja na to patrzę perspektywicznie.
Nie na ten rok a na lata naprzód.
Tu o zainteresowanie jestem spokojny.
mamy swoje i tu zapraszamy zainteresowanych
co do dyskusji na innych forach - trzeba mieć na podstawy i materiał - jakie stanowisko przyjąłem możesz sobie poczytać w temacie "Status prawny Przeznaczenia" i "Przeznaczenie na innych forach".
Trzymam się tych reguł sztywno i biorę za nie pelną odpowiedzialność.
Kto te reguły złamie poniesie odpowiedzialność zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem.
Zadbam o to osobiście bo jestem mściwy i mam dużo wolnego czasu.
My nie musimy się reklamować, nie spadliśmy z Księżyca wczoraj.
Na poprzednim forum mieliśmy ponad 1000 użytkowników.
Dział z Global PL jaki został stworzony przez DS na The Modders to jeden z największych i nadal żywych działów tematycznych na tamtym forum.
Mamy dwa FB z łaczną liczba prawie 4000 polubień.
Był z nami obszerny wywiad przygotowany na Tawernie Gothic.
Global PL miał ponad 12 000 oficjalnych pobrań a mniejsze tłumaczone przez nas bez żadnych zmian zagraniczne modyfikacje to też ładnych tysięcy pobrań.
Jesteśmy wystarczająco znani i rozpoznawalni.
Ponadto najpierw trzeba skończyć i wydać a dopiero potem sie tym chwalić.
I ostatnia rzecz.
Przeznaczenie nie jest produktem, jest dziełem sztuki.
Dzieł sztuki się nie reklamuje, one same tworzą swoją zjawiskowością obszar zainteresowania.
Na lata , na dziesięciolecia tak jak oryginał gry który rozgrywany jest dziś równie chętnie jak naście lat temu gdy powstawał.
Ja na to patrzę perspektywicznie.
Nie na ten rok a na lata naprzód.
Tu o zainteresowanie jestem spokojny.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"