08.05.2016, 12:21:39
Raveren przygotował specjalny wykaz dla całej gry - powiem tyle, że rozkład jest specyficzny i moim zdaniem bardzo dobrze zbalansowany.
Najprawdopodobniej level graniczny (jak wykazują testy) to 40.
Czyli można zdobyć 390 PN max w całej grze z leveli i nieco jeszcze innymi sposobami.
O mapach i skarbach - na pewno będzie bardziej logicznie, sensownie i ciekawiej niż w G2 NK w kwestii wykorzystania istniejących map oraz coś nowego też.
Okradanie?
na dwóch typach skryptów , łącznie 275 kradzieży klasycznych i ponad 60 ryzykownych , nowe itemy, nowe poziomy czujności , seria kradziezy questowych oraz coś czego chyba w żadnym modzie dotąd nie było...
moje oczko w głowie w grze - siedziałem nad tym ponad miesiąc
Najprawdopodobniej level graniczny (jak wykazują testy) to 40.
Czyli można zdobyć 390 PN max w całej grze z leveli i nieco jeszcze innymi sposobami.
O mapach i skarbach - na pewno będzie bardziej logicznie, sensownie i ciekawiej niż w G2 NK w kwestii wykorzystania istniejących map oraz coś nowego też.
Okradanie?
na dwóch typach skryptów , łącznie 275 kradzieży klasycznych i ponad 60 ryzykownych , nowe itemy, nowe poziomy czujności , seria kradziezy questowych oraz coś czego chyba w żadnym modzie dotąd nie było...
moje oczko w głowie w grze - siedziałem nad tym ponad miesiąc
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"