15.05.2016, 16:31:01
Cytat:9. Rozumiem, że Przeznaczenie będzie miało zamknięty dostęp kodu, z wyłączeniem grup tłumaczących z dorobkiem?
I tu nasuwa się pytanie. Czy już mieliście prośby od innych grup o takowe udostępnienie? Ktoś z Rosjan? Niemców?
doprecyzuję odp Polo - nie było w stosunku do G2 P, były w przypadku Global More! i wznowimy te kontakty, gdy będziemy gotowi przekazać przetestowaną grę
skrypty sa zabezpieczone i ich dekompilacja znanymi programami wywoła nieuniknione błędy krytyczne przy ponownej próbie złozenia gry
Cytat:5. Skąd czerpiecie inspiracje przy pisaniu zadań?
6. Czy tworząc zadania trzymaliście się konwencji Globala, czy bardziej staraliście się go tylko przebudować/usprawnić?
Wiem, że pewne zadania Wam się nie spodobały.
ja tylko i wyłącznie z tego co widzę w grze... - no nie, tak do końca nie jest
bylibyśmy mało kreatywni w rozbudowanych wątkach pobocznych i nowych gildiach gdyby tak było - gracz MUSI być zaskoczony -- i będzie , zapewaniam
zadania z Global, tak nasze jak i dodane z Pana Losów , z Unnamed, z Dunkel Magie oraz z wersji 1.14 RU Global (głównie Kult i Myśliwi), przeszły duże, nieraz kompletne przeobrażenia, a to co uznaliśmy za słabe zostało wycofane
kto grał w Global PL i uważa się za speca zacznie rozgryzanie całości od początku...
bardzo minimalne zmiany zostały dokonane tylko w przypadku tych rzeczy (Kupcy, nowa linia Złodziei , Plany Miecza )które ocaliliśmy przed totalnym niebytem dzięki uprzejmości MaGotha jako DS
Jedna i te pakiety zadaniowe zostały doszlifowane i są zgrabniejsze niż w Global PL.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"