24.05.2016, 15:36:37
Muszę się zgodzić z Polo z równowagą między łucznikiem , magiem oraz wojownikiem. Każda poszczególna klasa ma swoje wady i zalety. Jeżeli spojrzy się na inne gry to zawsze ta różnica pozostaje tzn : Mag jest potężny ale wadą jest mała ilość hp i słabszy pancerz , łucznik jest jak dla mnie najbardziej zbalansowaną postacią bo posiada wszystkie cechy tzn ma dmg , ma hp, i średni pancerz , a wojownik zwykle okazuje się postać która w porównaniu do pozostałych postaci ma więcej hp, lepszy pancerz ale obrażeniami nie ma porównania z nimi . W starciu z reguły traci najwięcej wojownik ze względu , że walczy w zwarciu a nie na dystans. Jak dla mnie balans między klasami postaci powinien być zachowany taki jaki jest :D
Ja mam tylko pytanie w związku z samą grą czy ktoś z testerów miał problemy z access violation . Bo z tego co zauważyłem jest on dość częstym problemem w modyfikowaniu gier :p I tak samo, czy występują jakieś inne crashe/problemy na chwilę obecną
Ja mam tylko pytanie w związku z samą grą czy ktoś z testerów miał problemy z access violation . Bo z tego co zauważyłem jest on dość częstym problemem w modyfikowaniu gier :p I tak samo, czy występują jakieś inne crashe/problemy na chwilę obecną