09.02.2016, 15:02:38
Dziś ukończony został najstarszy z zaplanowanych jeszcze do Global More! questów , czyli "Klucze i skrzynie".
Poza skrzyniami wszystko jest zupełnie inne niż planowano póltora roku temu, nawet klucze :oczko:
Dobiegam na finiszowe metry (linijki skryptowe) wątku Łowców Nieumarłych.
Idea tego wątku pojawiła się przy okazji Zbrojnej Szaty MaGotha.
Na bardzo długo została odłożona do szuflady ale ostatecznie tuż niemal przed złożeniem pierwotnej wersji beta Przeznaczenia odżyła na nowo.
Scenariusz całości napisał Ahnbael i w zasadzie poza pewnymi zmianami w finale na podstawie tego scenariusza napisałem i oskryptowałem wszystkie zadania.
Część zadań skryptowo doszlifowywał Nefario.
Łącznie 23 zadania w spójnej fabule z kulminacją w rozdziale ... a nie powiem.
Oczywiście pojawi się także jako gildia poboczna - Kupcy.
ta sam którą zaprezentowaliśmy w Global PL , nigdy nie publikowana wcześniej w żadnej wersji Global Ru, przewidziana do wersji 1.15.
Jak zapewne część osób wie otrzymaliśmy skrypty od MaGotha z Magic Team.
Bedą także otrzymane od niego zadania złodziei z linii Uno, słynny quest Plany Miecza oraz Pierścienie Kultu, które zostały jednak w Przeznaczeniu logicznie inaczej rozwiązane.
Ogólnie przy tych zadaniach, zwłaszcza Kupców nie grzebaliśmy specjalnie i jest tylko jedna bardzo istotna zmiana, której dopominali się i słusznie, gracze.
Poza skrzyniami wszystko jest zupełnie inne niż planowano póltora roku temu, nawet klucze :oczko:
Dobiegam na finiszowe metry (linijki skryptowe) wątku Łowców Nieumarłych.
Idea tego wątku pojawiła się przy okazji Zbrojnej Szaty MaGotha.
Na bardzo długo została odłożona do szuflady ale ostatecznie tuż niemal przed złożeniem pierwotnej wersji beta Przeznaczenia odżyła na nowo.
Scenariusz całości napisał Ahnbael i w zasadzie poza pewnymi zmianami w finale na podstawie tego scenariusza napisałem i oskryptowałem wszystkie zadania.
Część zadań skryptowo doszlifowywał Nefario.
Łącznie 23 zadania w spójnej fabule z kulminacją w rozdziale ... a nie powiem.
Oczywiście pojawi się także jako gildia poboczna - Kupcy.
ta sam którą zaprezentowaliśmy w Global PL , nigdy nie publikowana wcześniej w żadnej wersji Global Ru, przewidziana do wersji 1.15.
Jak zapewne część osób wie otrzymaliśmy skrypty od MaGotha z Magic Team.
Bedą także otrzymane od niego zadania złodziei z linii Uno, słynny quest Plany Miecza oraz Pierścienie Kultu, które zostały jednak w Przeznaczeniu logicznie inaczej rozwiązane.
Ogólnie przy tych zadaniach, zwłaszcza Kupców nie grzebaliśmy specjalnie i jest tylko jedna bardzo istotna zmiana, której dopominali się i słusznie, gracze.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"