Liczba postów:11.250
Tylko tyle, że jeden z rozdziałowych respawnów bardzo was zaskoczy, bo testerów zaskoczył.
(przygotowałem go w tajemnicy
)
Na pewno nie będzie jednak tak rewolucyjny całościowo jak w modzie "Kowal".
Niestety, kilka ciekawych innowacyjnych skryptów zadaniowych o charakterze eventów okazuje się zbyt trudnych do rozgryzienia dla niecierpliwych i grających nieco rutynowo testerów.
Mimo ,że działają dobrze i prezentują ciekawe niespodziewane efekty będę musiał je z żalem wycofać, bo i gracze pewnie w większości sobie z tym nie poradzą.
Szkoda.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:747
Uważni gracze sobie poradzą, a słabsi poproszą o pomoc, no weź! Na takie gratki całe rzesze szczególarzy liczą. Dość jest łatwych modów, naprawdę. Poza tym testy cechuje pośpiech, to nie wyznacznik. Może po prostu jakieś wskazówki dosadniejsze zostawcie.
Liczba postów:722
O ile nie są do czegoś wymagane to je zostawić można. Jak ktoś zrobi to się ucieszy a jak nie to trudno.
Cytat:Uważni gracze sobie poradzą
tyle, że ilu z nich pamięta ile czasu należy odczekać przy oczekiwaniu na zakończenie rutyny Krąg Magiczny?
tu nie potrzeba żadnych wskazwek bo sa wartości typowe i stałe
Cytat:Poza tym testy cechuje pośpiech, to nie wyznacznik.
to nie u nas , poza jednym wyjątkiem :D
przywołanie potwora w rytuale t fajna rzecz, ale chyba jednak przerasta graczy
dam zamiast tego dodatkowe zbieranie rzepy
ponieważ dzieci się nie bije usunięta została kategoria Młody Goblin
jednak bez obaw - łącznie w grze pojawi się 8 kategorii goblinów
to oczywiście tylko niewielki fragment zmian dotyczących bestariusza
Liczba postów:26
Trochę prawdy w tym jest.bo ja sam nie wiem kiedy bym wpadł,że np.w global modzie są takie myki jak naciskanie czaszki i że się jakiś obraz przesuwa.Chociaż odkrywanie innowacji bywa bardzo ciekawe.
Liczba postów:747
Słuchajcie, a zamierzacie w ten czy inny sposób dać znać Piranii o waszym dziele? Ciężko mi określić co by to mogło dać, ale jakoś mam przecucie, że warto. Może by jakoś docenili wyróżniającego się moda, np wzięli go pod swoje skrzydła i potraktowali jako drugi dodatek? ;p Nie no, oczywiście fantazjuję, ale naprawdę wartoby. Pisałem o tym na którymś z waszych poprzednich for i Memorius zapewnił, że coś ruszycie w tym kierunku. Co teraz powiecie?
Wspomnieliscie coś na FB o przywróconych filmikach z NK, o jakie dokładnie chodzi? A tak na marginesie - pojawią się może jakieś nowe?
Liczba postów:186
Raczej nowych nie będzie nie ma kto ich zrobić
i nie tylko
filmików oczywiście nowych nie będzie, bo niby po co?
Liczba postów:40
Mam pytanie , nie grałem w Global moda więc chcę się dowiedzieć ile około jest questów w tym modzie , oraz co zostało dodane do przeznaczenia , czego nie było w global modzie , chodzi mi np : o różnicę ilości nowych npc których nie było w globalu a są w przeznaczeniu .
oryginalny Global Ru ma nieco skromniejszy zestaw zadaniowy niż Global PL
ja dokladnie nie pamiętam ile było tam zadań - chyba razem z naszymi gdzieś 250 max (w G2 NK 200 równo bo to liczyłem).
Ponad 20 zadań oryginalnych i dodanych przez nas do Global PL usunęliśmy lub połączyliśmy z innymi.
Cytat:o różnicę ilości nowych npc których nie było w globalu a są w przeznaczeniu
jest spora liczba zupełnie nowych NPC nie występujących jako stare instance w Global
inni NPC są wykorzystani odmiennie niż Global i G2 NK lub na tych samych wstępnych WP zastąpieni innymi
łączna liczba NPC w grze to około 1100 lub więcej (licząc pewne klony) a takich z dialogami własnymi jest 750 około
Liczba postów:40
aż trudno uwierzyć że tyle ich będzie to wysoka liczba , podziwiam to że daliście radę to ogarnąć i się nie pogubić przy takiej ilości npc
każdy z tych npc jest pośrednio lub bezpośrednio zaangażowany w jakieś zadanie tych jest jak już wielokrotnie pisalem - równe 600
Liczba postów:186
To sobie teraz wyobraź, że prawie każda z nich będzie miała swój udział w jakimś zadaniu.